Fogas kérdések: A fogínybetegség okai

fogínybetegség okai  

A fogínybetegségek legfőbb okozói a lepedékben, a plakkban található baktériumok. A plakk egy színtelen, ragadós, baktériumokban igen gazdag filmréteg, amely a fog felszínén és az ínyszélen gyűlik össze. Ha a lepedéket nem távolítjuk el rendszeresen fogkefével, fogkrémmel és fogselyemmel, akkor a lepedék fogkővé alakulhat, amit csak fogorvos általi professzionális szájtisztítással lehet eltávolítani.

14 évnyi fejlesztés, 72 klinikai- és tudományos kutatás alapján a blend-a-med tudósai kifejlesztették a kézenfekvő megoldást: a Blend-a-med Pro-Expert Clinic Gum Protection fogkrémet, amely tartalmazza az új, innovatív Stannum komplex formulát.

Ez biztosítja a legmagasabb szintű védelmet a lepedékben található baktériumok ellen – ami a fogínyproblémák legfőbb oka. Az említett szájápolási termék hatékonyan segít a fogínyproblémákon.

A napi szájápolás során általában a fogainkra koncentrálunk. Arra figyelünk, hogy egyenesek-e, fehérek-e. Nagyon kevesen szentelünk ugyanennyi figyelmet arra, ami a szánkban tartja a fogainkat: az ínyünkre. Pedig a fogíny az első védelmi vonalunk a szájban levő baktériumok ellen. Amikor figyelmen kívül hagyjuk a fogínybetegségeket, lehet, hogy hamarosan komoly fog problémákat tapasztalunk, melyek az egész testünkre hatással lehetnek.
A saját fognál nincs jobb!! Tartsa meg saját fogait!

A szájápolással és a gócbetegségekkel kapcsolatban érdemes bele néznie a
www.fehergyongy.hu/szajhigienes_kezelesek#miert_karos_a_fogko,
www.fehergyongy.hu/videok#fajdalommentes_fogaszati_kezelesek és a
http://www.altatasos-fogaszat.hu/szajsebeszet#gocvizsgalat_gocfertozes oldalakba.

Várjuk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe!

Mi figyelünk a problémájára!

Visszalépés a fogas kérdésekhez