Szájsebészet, altatásos fogászat, fogfehérítés, gyermekfogászat, kismama fogászat, fájdalommentes érzéstelenítés, fogászat


Rendelési idő és fogászati kezeléseink árai

Rendelési idő:

Hétfő: 10:00 - 20:00

Szerda: 10:00 - 20:00


Szeretné megtalálni a legjobb fogászatot? Keresi az Önnek legjobb fogorvost? Fogászati rendelő Budapesten, a XIV. kerületben

Gyors segítség fogpanaszokra!

  gyors segítség fogpanaszokra

Egyéni igények alapján, illetve sürgősségi szempontokat figyelembe véve- megbeszélés szerint- más napokon is végzünk fogászati kezeléseket.

Fogászati rendelőnkben előre egyeztetett időpontban várjuk Önt, szabad, ingyenes parkolási lehetőséggel! Mindent elkövetek, hogy ne kelljen várakoznia!

Időpont kérés, érdeklődés egész nap a +36-20-243-4175-ös telefonszámon, nem csak rendelési időben! Sikertelen hívás esetén, kérjük, hogy ismételje meg hívását egy későbbi időpontban.

Rendelőnkben minden fogászati kezelés fájdalommentes, még az érzéstelenítő beadása is!

Fogászati problémáit akár 1 alkalommal, és ha kéri, akkor ALTATÁSBAN oldjuk meg!

Fogpótlási munkákat extra rövid határidővel vállalunk!

gyors segítség fogpanaszokra  

A fogászati áraink kialakításában szerepet játszó tényezők


Professzionális fogtechnikai laboratórium

Fogtechnikai partnerünk munkája precíz és pontos, és képviseli a ma elérhető legmagasabb technológiai színvonalat, mint például a lézeres szkennelő eljárást, valamint a CAD-CAM technológiát. Fogtechnikai laboratóriumunk csúcsminőségű fogtechnikai alapanyagokat alkalmaz.

A legmodernebb fogászati újdonságokat, a legkorszerűbb fogászati technológiákkal alkalmazzuk

Fogászati rendelőnkben számos olyan fogászati kezelést alkalmazunk, amelyekkel más fogászati rendelőben nem találkozik, és amelyekkel a saját fogait próbáljuk megtartani.

- Lézeres fogínykezelés és lézeres állcsont kezelés

- Lézeres fertőtlenítés a gyökérkezelésben, lézeres gyökércsatorna fertőtlenítés

- Digitális mérési lehetőség a precíz és biztos gyökértömésért

- Lézeres kezelés a mozgó fogak megtartásában

- Lézeres állkapocsízület kezelés: fülzúgás, szájnyitási kattogás megszüntetése

- Egyedi harapásregisztráció az állkapocsízület védelmében

- Digitális színtérkép elemzés a színhű fogpótlásokért

- CAD-CAM technológia a fogtechnikai háttér laboratóriumban

- Antimikrobiális terápia a rezisztens kórokozók ellen

- Vektor-terápia a fogínysorvadás kezelésében

Kiváló minőségű fogorvosi munkát csak nagy gondossággal kiválasztott prémium kategóriás fogászati anyagokból lehet megvalósítani. A szakmai hozzáértés, önmagában nem elég a szép és hosszú távú fogászati munkához. A kimagasló fogorvosi szakértelmet ötvözzük a kiváló minőségű fogászati anyagokkal, ezzel precíz, tartós és esztétikus fogászati beavatkozásokat érünk el.

Árkülönbség oka a különböző fogászati magánrendelők között

A fogorvosok a különböző fogászati rendelőkben nem ugyanolyan fogászati anyagokat, eszközöket, műszereket használnak. Erről a páciensek szinte semmit sem tudnak. Pl. a fogszínű, esztétikus, fényre kötő tömőanyag akár 500 féle is lehet, természetesen más minőséggel és árfekvéssel. Fogászati rendelőnk a legmagasabb színvonalú tömőanyagot, matrica- és csaprendszert alkalmazza, biztosítva ezzel, hogy a fogtömések minél tovább épek maradjanak.

  árkülönbség oka a különböző fogászati magánrendelők között

Töméseinket a betét (inlay) készítés direkt eljárásával készítjük a fogorvosi székben. A GrandioSO prémium kompozit garantálja a tartósságot és az esztétikát. A Futurabond DC és Bifix QM biztosítja a megbízható adhéziót és ragasztást.

Ugyanez vonatkozik a fogpótlásokra is. A megnövekedett esztétikai igények komoly kihívást jelentenek mind a fogászat, mind a fogtechnika számára. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő csapata minden esetben kiváló minőségre törekszik, igyekszik megfelelni a jogos esztétikai elvárásoknak.

Rendelőnkben a pontos gyökérkezelés kivitelezéséhez több gyökércsatornahosszt bemérő eszközt és gépi tágító műszert használunk, melyek bár emelik a gyökérkezelések árát, de a gyökérkezelések siker hányadát is növelik.

A szájsebészeti műtéteknél használt műszereink a szöveteket a legkevésbé roncsolják, elősegítve ezzel a betegek műtét utáni jó sebgyógyulását. Azért, hogy Ön nehogy fertőződjön egy másik beteg által, steril csomagokban tárolt steril eszközöket használunk. Ha a fogorvos a beteg érdekében a legkorszerűbb és a legjobb minőségű anyagokat, eszközöket, műszereket használja, annak komoly költségvonzata van, nem csak a fogorvos, de a beteg számára is.

Első alkalommal a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben - konzultáció

Amennyiben úgy döntött, hogy kikéri fogorvosunk véleményét a fogazati állapotával kapcsolatban, valamint szeretne bővebb információt, tanácsot kapni a fogászati kezelés lehetőségeiről, úgy javasoljuk, hogy keresse fel fogorvosi rendelőnket személyesen. A fogorvosunkkal való személyes konzultáció még nem kötelezi Önt semmire.

Megérkezés a fogászati rendelőnkbe – általános anamnézis karton kitöltése

A konzultáció minden esetben előzetes időpont egyeztetés alapján történik. Érkezés után egy általános egészségi állapotot felmérő kezelési kartont kap kézhez. Ennek kitöltésével fogorvosunk tájékozódhat az Ön egészségi állapotáról, amely a fogászati kezelések tervezésekor és kivitelezésekor alapvető fontosságú. Amennyiben Ön rendszeresen szed gyógyszereket, kérjük, hozza el ezek nevét és adagolását. Amennyiben Ön rendelkezik digitális röntgenfelvétellel, ezt abban az esetben tudjuk felhasználni a kezelési terv kialakításához, amennyiben a röntgenfelvétel az aktuális fogászati státuszt rögzíti, azaz 1 hónapnál nem régebbi és megfelelő minőségű.

Fogászati állapotfelmérés
fogászati állapotfelmérés  

A fogászati állapotfelmérés általában beszélgetésből áll. Egy rövid és fájdalommentes vizsgálat során a fogorvosunk alaposan átnézi fogainak állapotát, helyzetét, a szájban lévő esetleges elváltozásokat is. A fogászati vizsgálatnak mindig része az úgynevezett stomato-onkológiai szűrés is, mely az esetleges kezdődő, vagy súlyosabb nyálkahártya elváltozásokat hivatott kiszűrni.

A fogászati kezelések árát minden pácienssel személyesen egyeztetjük, ugyanis ez mindig az adott konkrét fogászati esettől függ.

A konzultáció során egy becsült árajánlatot adunk. Az adott fogászati probléma legoptimálisabb fogászati kezelését ajánljuk Önnek.

A diagnózis alapján felállított kezelési terv és a becsült árajánlat elkészítése 6.000 Ft-ba kerül, de ez az összeg jóváírásra kerül a fogászati kezelés összegéből. Azaz, ha nálunk végezteti el a fogászati kezelését, akkor a konzultáció ingyenes. Ha nem kerül sor fogászati kezelésre a rendelőnkben, a kezelési tervért és a becsült árajánlat elkészítésért kifizetett összeg nem jár vissza. Altatásos fogászati kezelésre csak abban az esetben írunk be pácienst, ha 25.000 Ft-tal lefoglalja az előre egyeztetett időpontot. Természetesen ezt is jóváírjuk a fogászati kezelés árából. Ha bármilyen oknál fogva a páciens, az általa kért időpontban nem jelenik meg, vagy a megbeszélt időpontot előzetesen lemondja, úgy a 25.000 Ft nem jár vissza a páciensnek. Ez akkor is érvényes, ha a páciensnek előre nem látható és nem kiszámítható probléma adódik, mint pl. betegség, baleset stb. A becsült árajánlat elkészítése nem az összes, hanem a mindig soron következő fogászati beavatkozásra vonatkozik. Sok esetben a teljes száj rendbe tételének a pontos összege előre nem kiszámítható, ez különösen vonatkozik az altatásban végzett fogászati kezelések becsült árajánlatára.

Fogászati kezeléseink tájékoztató jellegű árai

Altatás ára óránként: 25.000,- Ft

altatás ára óránként  

Az altatás előtti konzultáció során a fogorvos egyezteti a pácienssel a pontos fogászati kezelési tervet, az altatás várható időtartamát, illetve az altatás és a fogászati beavatkozás várható költségét.

A bonyolultabb fogászati kezelések összegét egy páciensnek nehéz előre megbecsülnie az árlistából, hiszen, mint laikus nem tudhatja, hogy milyen fogászati kezelésre kerül majd sor. Ezért mindig személyes konzultációra van szükség, amikor is Ön kap tőlünk egy becsült árajánlatot!

SZÁJHIGIÉNIA (SZÁJHIGIÉNÉS KEZELÉS): fogkőeltávolítás, fogínygyulladás kezelése

Professzionális fogtisztítás, ultrahangos fogkőeltávolítás, fogínykezelés, elszíneződések fehérítése, speciális polírozó pasztával történő fogpolírozás (az egész szájra, alsó-felső fogsorra) egy ülésben

17.000 Ft

LÉZERES KEZELÉSEK

lézeres kezelések

Lézeres ínykezelés alsó-felső fogsoron (az összes fog melletti fogínyen)

16.000 Ft

Lézeres sebkezelés, fertőzések kezelése (afta, herpesz, stb.)

4.000 Ft

Állkapocsízület lézeres kezelése

12.000 Ft

Gyökérkezelt fog lézeres kezelése

5.000 Ft

Fognyaki érzékenység lézeres kezelése

8.000 Ft

PARODONTOLÓGIAI KEZELÉSEK- VEKTOR TERÁPIA

vektor terápia

Vector terápia alsó-felső fogsoron (teljes száj kezelése)

40.000 Ft

GÓCVIZSGÁLAT

4.500 Ft

FOGÉKSZER

fogékszer
18.000 Ft

TÖMÉSEK

A magas színvonalú, hosszú távú esztétikus fogtömések árát nagymértékben befolyásolja az adott fogüregbe elhelyezett esztétikus fogtömőanyag mennyisége, minősége, valamint az adott fogtöméshez használt eszközök (matricák, ékek, ajakterpeszek, szájterpeszek stb) felhasználása.

Esztétikus (fogszínű) tömés 1 felszín

12.000 Ft

Esztétikus (fogszínű) tömés több felszín

30.000 - 45.000 Ft

Esztétikus (fogszínű) tömés élpótlás

40.000 Ft

Esztétikus (fogszínű) fogfelépítés, csonkfelépítés, direkt héj

60.000 Ft

Ideiglenes tömés

15.000 Ft

A fogtömés előtti fogkezelés

4.000 Ft

Tömések polírozása

6.000 Ft

Gyógyszeres alábélelés a tömés alatt

6.000 Ft

Gyógyszeres ideiglenes tömés

15.000 Ft-tól

Pulpasapkázás direkt, indirekt

6.000 Ft

A tömés előtti fog kezelés (adhezív technika)

4.000 Ft

ESZTÉTIKUS BETÉT (INLAY) KÉSZÍTÉS (CAD-CAM)

60.000 Ft

GYÖKÉRKEZELÉS, GYÖKÉRTÖMÉS

gyökérkezelés

A gyökérkezelés minőségét, a gyökértömés sikerességét nagymértékben befolyásolja a fogorvos szakmai tapasztalata, és a fogorvos által használt gépi gyökércsatorna tágítók, mikroszkóp, és a gyökércsatornát bemérő elektronikus eszközök használata.

Gyökértömés - egy alkalommal - 1 csatornás fogban

18.000 Ft

Gyökértömés - 2 csatornás fogban

23.000 Ft

Gyökértömés - 3 csatornás fogban

37.000 Ft

Gyökértömés - 4 csatornás fogban

45.000 Ft

Gyökértömés - második alkalommal

+ 8.000 Ft

Régi gyökértömés eltávolítása – csatornánként

+ 8.000 Ft

Fogpótláson, koronán keresztül

+ 15.000 Ft

Gyökércsatornahossz electronikus bemérése több eszközzel

+ 10.000 Ft

Gyökértömést lezáró cement réteg

6.000 Ft-tól

Gyökércsatorna lézeres sterilizálása

5.000 Ft

FOGPÓTLÁSOK

fogpótlások

Sulcus tágítás foganként

4.000 Ft

Cserélendő korona eltávolítása pillérfogról

9.000 Ft

Porcelánleplezésű korona (fémkerámia) tagonként

55.000 Ft

Ugyanezen pótlás vállas preparálással

65.000 Ft

Fémmentes korona tagonként

90.000 Ft

Héjkerámia (veneer)

95.000 Ft

Cirkon korona

110.000 Ft

Inlay elhorgonyzású híd tagonként

80.000 Ft

Ribbond szalaggal pótlás foganként

70.000 Ft

Ribbond szalaggal köztitag

80.000 Ft

Ribbond sínezés (foganként)

60.000 Ft

Implantátumra korona + költség

21.000 Ft

Implantátum (Bauer)

88.000 Ft

Implantátum (Astra, Nobel Biocare)

180.000 Ft

Éjszakai fogvédősín, harapásemelő

40.000 Ft

Kivehető fogsor – alsó

180.000 Ft

Kivehető fogsor – felső

180.000 Ft

Törhetetlen kivehető fogsor - alsó

200.000 Ft

Törhetetlen kivehető fogsor - felső

200.000 Ft

SZÁJSEBÉSZETI KEZELÉSEK, FOGELTÁVOLÍTÁS, BÖLCSESSÉGFOGMŰTÉT, REZEKCIÓ

szájsebészeti kezelések

Foghúzás egygyökerű fogon

20.000 - 25.000 Ft

Foghúzás több gyökérű fog esetén

30.000 - 35.000 Ft

Bölcsességfog extrakció

40.000 Ft

Bölcsességfog műtéti eltávolítása az állcsontból

70.000 Ft

Vésés egyszerű

40.000 Ft

Vésés komplikált

50.000 Ft

Húzás utáni sebtisztítás

8.000 Ft

Rezekció (varrattal)

70.000 Ft

Sebvarrat elhelyezés

15.000 Ft

Sebvarrat szedés

0 Ft

Incisió

15.000 Ft

Circumcisio

20.000 Ft

Gingivectomia (ínyműtét) – oldalanként

4.000 Ft

Disszekálás

30.000 Ft

Tasakkezelés

7.000 Ft

Kürettázs (foganként)

10.000 Ft

Excohleáció

15.000 Ft

GYERMEKEK FOGÁSZATI KEZELÉSE

gyermekek fogászati kezelése

Gyermek tejfog tömés - normál

15.000 Ft

Gyermek tejfog tömés - nagy

20.000 Ft

Gyógyszeres ideiglenes tömés - normál méret

15.000 Ft

Gyógyszeres ideiglenes tömés - nagy méret

20.000 Ft

Fluorkezelés gép nélkül

3.000 Ft

Fluorkezelés iontoforézissel

9.000 Ft

Barázdazárás foganként

10.000 Ft

Tejfog gyökérkezelése

20.000 Ft

Tejfog húzás - mozgó

10.000 Ft

Tejfog húzás - stabil

15.000 Ft

PROFESSZIONÁLIS FOGFEHÉRÍTÉS

professzionális fogfehérítés

Professzionális fogfehérítési rendelői eljárás

110.000 Ft

Otthoni fogfehérítő eljárás

85.000 Ft

Gyökérkezelt fog fogfehérítése

18.000 Ft

LEHETSÉGES FIZETÉSI MÓDOK:

Készpénzes fizetés, valamint egészségpénztárak felé történő elszámolás.

A GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSE

A garanciát kizárólag a Fehérgyöngy Fogászati Rendelőben elvégzett fogászati kezelésekre, valamint az általunk átadott fogművekre és fogpótlásokra vállaljuk. A garancia kizárólag az átadott fogpótlás, fogászati munka javítására, esetleg újbóli elkészítésére szól. A garancia nem vonatkozik az utazásra, szállásra, tartózkodásra illetve az egyéb módon felmerülő (pl. munkából való kiesés) költségekre.

MÉG A MI GARANCIÁNK SEM TERJED KI MINDEN ESETRE

Természetesen vannak olyan külső, általunk nem befolyásolható tényezők, amelyek kizárják a garancia érvényesíthetőségét, ezek azonban kellő gondossággal elkerülhetőek. Garanciánk tehát nem terjed ki:

a fogbél, a fogágy, a fogíny gyulladásos betegségeire és a gyökérkezeléssel kapcsolatos gyulladásos betegségekre, szövődményekre

a nem rendeltetésszerű használatból származó fogpótlási, fogfelépítési problémákra, mint például a csontra, magra vagy kemény tárgyra történő harapás következtében fellépő sérülésekre

a fogmű leejtéséből vagy más fizikai sérüléséből származó károkra

a fogorvos által javasolt éjszakai szorítást könnyítő sín el nem készíttetéséből, illetve nem hordásából származó károkra, melyek a fog szorító mozgásából adódóan a porcelánleplezés lepattanásához és a porcelán héj megrepedéséhez vezethetnek

fogászati kezeléstől független betegségekből adódó károkra

más fogorvos által részben vagy egészben végzett beavatkozásra

balesetből származó sérülésre

Nézze meg, mások mit mondanak rólunk!

Olvassa el vagy nézze meg videón, hogy mások mit mondanak a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről!

Nézze meg mások véleményét!

Rólunk mondják videón

Rólunk írták

Hiteles információk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről!

Visszalépés a főoldalra