Rólunk írták

Pácienseink véleményei

ÓÓÓÓ, Életem legjobb alvása és közben pikk-pakk megszabadultam a borzalmas fogaimtól! Ha valaki nekem tegnap azt mondja, hogy kellemes élményekkel lehetséges fogorvostól távozni - kiröhögöm! De most saját bőrömön tapasztaltam. És ami még hab a tortán: a Tündérlelkű doktornő! :) Köszönök mindent. Sosem fogom felejteni!
Szolnoki Katalin

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Nagyobb köszönet és hála nem létezik, mint amit érzek a doktornő iránt. A világon szerintem senki nem fél jobban a fogorvostól, mint én. Nagyon, nagyon sokáig halogattam és keresgéltem, mire rátaláltam a Doktornőre. Az, hogy altatásban egy óra alatt ennyi mindent meg tudott csinálni, ilyen komplikált gyökerekkel, ez csodába illik! Azóta sincs semmilyen fájdalmam, és meg se látszik, hogy fogorvosnál jártam! Nagyon várom már a folytatást. Ezer hála és köszönet :) Az életemet mentette meg...
Köszönettel:
Subicz Anita

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves „félősek”!

Nem én vagyok az egyetlen, aki fél a fogorvostól. Amikor bementem a drága doktornőhöz összeszűkültek az ereim az izgalomtól. De ez a kedves teremtés olyan aranyos volt, hogy elvonta a figyelmem arról, hogy mi fog történni itt velem. Elaltattak és semmiről nem tudtam, és hazafelé már nevetve mentem. Arany keze van a doktornőnek!
Hálával:
Somodi Andrea

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Barátom ajánlotta a doktornőt és az óta is csak köszönöm neki. Altatásban vésés után semmire sem emlékszem, fájdalom pedig egyáltalán nem volt. Nagyon, nagyon köszönöm!
Novák Ákos

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Nagyon sok fogorvosnál jártam már, mindegyik csak növelte bennem a félelem érzetét odáig, hogy már sehova nem mertem menni, pedig nagyon rosszak voltak a fogaim. A doktornőtől a konzultáción kaptam egy időpontot, ami altatásra és fogvésésre szólt. Őszintén mondom semmire nem emlékszem, és nem is éreztem semmit. Nagyon köszönöm a doktornőnek és az altatóorvos doktornőnek a szakértelmét és a kedvességét. Köszönöm a segítséget!
Szalayné Kolozsvári Dorottya

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Szentesről járok a doktornőhöz, most vagyok nála másodszor. Altatásban kezel, mert jó, hogy nem tudok semmiről. Ennél jobbat nem is tudok elképzelni. Beülök a székbe, és mire kinyitom a szemem, készen vagyok.
Koncz Tibor

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Zalaegerszegről jöttem a doktornőhöz, altatásos kezelésre. Már az első találkozáskor nagyon szimpatikus volt nekem a doktornő. Mindent elmagyaráz, végre egy orvos, aki emberszámba vesz. Aludtam végig, semmire sem emlékszem. Nagyon hálás vagyok neki.
Magyar Emese

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Sokan mondták, hogy gyávaság, ha altatásban csináltatom a fogaimat, de én nagyon féltem. Eljöttem ide a rendelőbe, és a doktornő megnyugtatott, hogy ha nekem altatásban jó a kezelés, akkor csináljuk úgy. Nagyon kedves volt ő is, és az altató doktornő is. Mire felébredtem, kivéste a fogaimat, semmit sem éreztem, nagyon jó volt így.
Kiss Erzsébet

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Szlovákiából jöttem altatásra, gyökérkezelni kellett. Semmire sem emlékszem, nagyon gyorsan vége lett, és minden nagyon jó volt. Hálásan köszönöm!
Kocsorán Pál

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Nagyon örülök, hogy "rátaláltam" a doktornőre és egy nagyon komoly szájsebészeti beavatkozás után is büszkén elmondhatom végre 40 évesen, hogy nem félek a fogorvostól, azaz a Doktornőtől. Elhoztam a gyerekeimet is, és őket is meggyőzte a doktornő közvetlensége, és szívesen jönnek még úgy is, hogy egész délutánunk utazással töltjük (170 km!).

Köszönettel és mély tisztelettel: Juhász Éva, Kónya Gergő és Cintia

Ui.: A fiam a foghúzás után megkérdezte, mikor kezdjük el!! Ezt nem is kell tovább magyaráznom.

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Hosszú évek óta nem voltam fogorvosnál. Sajnos ez a fogaimon is látszik, vagyis látszott, mert a doktornő csodát tett a fogaimmal, és az ínyem is szépen gyógyul. 2010.06.09-én jöttem altatásos kezelésre. Kicsit félve, mert korábbi műtét során már altattak, és meg kell, hogy mondjam az szörnyű volt. Doktornővel megbeszéltük, hogy valami jó dologra gondoljak... A következő kép, amire emlékszem, hogy doktornő rám mosolygott, és azt mondta: kész vagyunk. Semmit nem éreztem, csak a kedvességet! Persze kicsit tartottam attól, hogy mi lesz másnap... de semmi! Még csak szabadságot sem kellett kivennem a munkahelyemen. Most épp (2010.06.28) itt ülök és várom, hogy elkezdődjön a fogkőleszedésem! Nem félek, bátran jövök a doktornőhöz! Köszönöm a segítséget és a türelmet !
Palkó Katalin

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Sok fogorvosnál jártam már, Győrfi Adrienn doktornőt sajnos csak most találtam meg. Ez az első rendelő, ahova nyugodtan érkeztem és semmi félelem nem volt bennem. Altatásban kértem a kezelést, és semmit sem éreztem, nagyon kellemes volt az egész.
Azt hiszem a doktornőt klónozni kellene! Természetesen a továbbiakban csak ide fogok járni kezelésekre!
Köszönettel
Vargáné Katalin

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Csak annyit írhatok, hogy KÖSZÖNÖM! EZ MAGA A MENNYORSZÁG, IMÁDOM A DOKTORNŐT! Semmit, de tényleg semmit nem éreztem!
Pető Anita

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Doktornő!
Életem meghatározó élménye volt ez a mai nap. Paráztam a fogorvostól, de ez fantasztikus volt! Semmit sem éreztem, az ébredés is nagyon szuper volt. Állati jó!
Köszönöm szépen
Czakó Gábor

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a doktornőre! A régóta húzódó problémámat megoldotta, fájdalom nélkül éltem át a beavatkozásokat. Ezen kívül még a kedvessége is átsegített az izgalmakon. Ajánlom, hogy mindenki idejöjjön, minden rendben lesz!
Törökné Steiner Györgyi

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Doktornő!

Szeretném megköszönni, hogy tegnap oly későn este fél 8-kor fogadott, és törődött velem, azaz a fogam helyével.
Szeretném megköszönni Évának is ( altatóorvos ), hogy oly későn is türelemmel és a szabadidejéből időt szakítva segített átvészelni a beavatkozást,
valamint nem utolsó sorban a két hölgynek (asszisztensek ) akik segítették Önöket, engem pedig mosolyukkal...

Ma reggel mosolyogva ébredtem. Este 3/4 10-kor éreztem azt, hogy nem fáj a "fogam ". Azt nem mondom, hogy most nem érzem az állcsontom, de nem kell fájdalomcsillapító, és amikor mosom a sebet fogkefével semmit se érzek. ( Sőt olyannyira vigyázok, hogy csak vizet iszok nehogy az édes lötty galibát okozzon :) )
Gondolom az állkapocs egy két napig még marad ilyen ( olyan mintha az érzéstelenítő helyeit érezném, meg még mintha zsibbadt lenne-kb az érzés ilyen) , de ez természetes.

Még egyszer nagyon köszönöm amit értem tettek!!!!!!!

Üdvözlettel:
Varga Eszter

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Bátor és Bátortalan Páciensek!

Altatásban jártam a doktornőnél kezelésben.2 fogamat kellett kivésni. Nálam izgulósabb ember nincs a világon, rettegtem a véséstől, már magától a szótól is. Az altatásból felébredve mosolyogtak rám a doktornők. A boldogságtól és a megnyugvástól kicsöppentek a könnyeim. A doktornő varázslatos, most már nem félek többé idejönni. Mindenkinek ajánlani tudom, és fogom. ITT TÉNYLEG NINCS FÁJDALOM!
Köszönöm a kedvességet!
Anna (34)

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Doktornő!

Köszönöm a segítséget! Három hét szenvedés és egy elrontott vésé után kerültem Önhöz. Végre jól vagyok!!
Takács Hajnalka

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Betegek!

6 éves kisfiam fogát gyökérkezelte a doktornő. Zseniálisan! Szakértelemmel és hatalmas türelemmel a gyermek iránt. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül”, mosolyogva „tűrtük” a kezelést.
Köszönjük a doktor néninek, és ajánljuk kicsiknek, nagyoknak.
Jónás Krisztina

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Doktornő!
Nagyon örülök, hogy Önhöz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!
Klinkó György

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől, és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.
Péter

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Túlestem 2 gyökérkezelésen és 1 db gennyes fog vésésén. Tisztelettel köszönöm a doktornőnek, az altatóorvosnak és az assisztensnek. Minden cselekedetük profizmusra vall. Altattak, semmire sem emlékszem.
Mindenért újfent köszönet.
Bazsó Boldizsárné

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Másodszor voltam a Doktornőnél. Ezúttal fogfehérítést és fogfelépítést csinált. Az eredmény nagyon szép lett és nagyon elégedett vagyok.
Köszönettel:
Száfta Boglárka

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Betegtársak!
Nem is tudom szavakba foglalni az élményt! Életem első olyan fogorvosi tapasztalatom, amely tökéletesen fájdalommentes volt. Más fogorvosnál mindig fájt, szenvedtem, de itt semmit sem éreztem, és gyönyörűek lettek a fogaim. Nagyon hálás vagyok a doktornőnek és köszönöm az asszisztensnek is. Csak ide fogok járni ezentúl!
Oláh Gergely

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Doktornő!
Szerdán este voltam Önnél műtéten, és nagyon jó hírekkel tudok szolgálni! A bölcsességfogam helye aznap éjjel fájt pár órát, miután az érzéstelenítő hatása teljesen elmúlott, de azóta egy pillanatra sem éreztem fájdalmat még csak a környékén sem, pedig nagyon tartottam tőle! Még egyszer szeretném nagyon megköszönni, hogy semmi rossz emlékem nincs a dologgal kapcsolatban, és ezúton szeretnék elnézést is kérni a kitörő jókedvért, aminek kíséretében ébredtem az altatásból, majd ücsörögtem a váróban még egy jó darabig, legalábbis a párom elmondása szerint, mert azóta is előszeretettel felemlegeti ezt nekem! :-) Valószínűleg nem sok vicces fogászattal kapcsolatos történet keringhet, de én maximálisan örülök, hogy az enyém így végződött! :-)
Köszönettel és üdvözlettel:
Antal Eszter

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Betegek!
Nagyon szeretem Adriennt, mert mikor kezelt az sohase fájt! Liza vagyok 9 éves. Szeretem őt nagyon! :)

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Olvasó!
21 éves vagyok Liza bátyja Vince, azért szeretek az Adrienhez járni, mert a beavatkozásai közül egyik sem fájt! Pedig tejfogat is húzott, és injekciót is adott, abból sem éreztem semmit. 6 éves korom óta járok hozzá, nincs rossz fogam, és ezt neki köszönhetem.
Ifj. Baranyi Vince

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Visszalépés a főoldalra